За продажба Къща, Litoboř, Východní Čechy, Чешка Република, Litoboř 88

За продажба - Cod. 31755

  • Типология: Къща
  • Област: 1477 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Предлагаме за продажба красива къща с възможност за постоянно живеене в село Litoboř, област Východočeský, област Náchod, в близост до долината на баба, на няколко километра.Той се намира в тих район, в близост до природата.
Имотът се намира в тиха част на селото и може да бъде достъпен чрез общински асфалтов път. Осигурена е с автоматична плъзгаща се врата, зад която има два паркинга.
Парцелът е равен, ограден и площта му е 1477м2, от които застроената част е около 240м2. Ориентация на SW и SE От SE, тя е граничеща със съседен поток. Сградата е непрекъснато поддържана и реконструирана (2016 г.), така че освен обичайната поддръжка, тя не изисква значителна инвестиция. Сградата се състои от два етажа
 На първия етаж има нова тухлена кухня с всички уреди, складово помещение, баня с тоалетна. Освен това има просторна зала и втори килер. Доминира се от просторна всекидневна с камина с плочки. Във втория етаж ще намерите помещение за свързване и две отделни спални, добре изолирани и облицовани с дърво. Сградата се отоплява с комбинация от камина, вградени пелети и електричество. Къщата е реконструирана през 2016 година.
Нагревателите са с намалена скорост. Електрическите кабели от 240 / 400V в мед, вода и канализация са нови и в пластмаса. Захранването с питейна вода се осигурява от градската връзка и имотът е снабден с пробит 24-метров кладенец с помпа. Основната сграда се състои също от голяма плевня и прилежащ склад за дърва.
Външната тераса е вградена в къщата, така че тя е напълно покрита, което позволява да се насладите на времето извън дори при по-неблагоприятно време. Човек може да погледне към градината и през сводест прозорец в покривен басейн с размери 4,5 х 3 х 1,5 м, който се загрява от термопомпа. На пешеходно разстояние се намират горите, Грандиозният изглед и много други привлекателни туристически възможности, достъпни пеша или велосипед.
На около 10 километра от имота е резервоарът Rozkoš и на 15 километра в посока Полша, Kudowa Zdroj.

При интерес имаме повече снимки, които да покажем.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB