За продажба Двустаен, Praga, Prague, Чешка Република, Pitterova 3

За продажба - Cod. 41006

  • Типология: Двустаен
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 11
  • Състояние на сграда: Good

Просторен апартамент с 2 спални (3 + kk) с жилищна площ от 92м2 с тераса от 28м2. Към апартамента има и място за паркиране и малък склад.
Разпределението се състои от кухненска част, свързана с трапезарията, антре, две спални, съблекалня, баня с тоалетна, малко складово помещение. Всекидневната има достъп до просторна тераса.
Апартаментът се продава с цялото оборудване и мебели, кухнята е оборудвана с миялна машина, микровълнова печка, хладилник и печка. Отоплението се извършва с помощта на подови конвектори, има система за рекуперация на въздуха.
Жилищният комплекс с рецепция се охранява денонощно. Резиденцията разполага със собствено кафене и парк с детска площадка и поток, входът към който е само за обитатели. Комплексът разполага с денонощна рецепция, частен парк, охрана със системи за видеонаблюдение и поддръжка в случай на авария или като помощно средство при монтажа на домакински уреди. Входовете са на защитни чипове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB