За продажба Къща в стопанство, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Чешка Република, Josefov

За продажба - Cod. 33971

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 36 m²
  • Номер на стая: 1 + attic
  • Етаж: 2

Предлагаме за продажба винарска изба с лозе в малко село Йозефов, близо до град Ходонин, Чехия. Районът е известен като Podluží и е известен със своите вина и фолклорни традиции. Тя се възползва от топлия климат в югоизточната част на Чешката република, близо до словашките и австрийските граници и техните винарски райони.

В Йосифов най-много винарски изби се намират в лозята само на 15 минути пеша от селото. Това е красиво и романтично място за спокойствие в съседство с виното изба Nechory, популярна туристическа дестинация вино. Можете да се насладите на по-тихо и спокойно място с всички предимства на оживената култура и събития на разстояние пеша или на кратко разстояние с кола, както и традиционните празници на селото, особено "Ходи" с колоритни фолклорни костюми и музика и " Винен кост "(дегустация на вино). В района има много заведения и забележителности, като се започне с важния археологически обект в Mikulčice, който е само на 15 минути път с кола, а мястото на ЮНЕСКО Lednicko-Valtický areál е на 30 минути, сред много други. Има 5 минути пеша от гориста местност, която разделя две винопроизводителни села - Йозефов и Стари Подворов. Той е идеалното място за колоездене и скитане от село на село между лозя и полета в този слънчев и леко закръглен пейзаж.

Сградата на винарска изба се състои от самата винарска изба с постоянна температура от 12 ° C. На приземния етаж има "пресцентър" или работната площ, където обикновено гроздето се пресова и съхранява за ферментация. Има и съседна стая за почивка и радост с виното и вашето семейство или приятели. Това е просто помещение с дълга маса и две пейки, в които могат да се настанят 6-8 души в зависимост от нуждите ви от комфорт. Той разполага с традиционен отоплителен уред, инсталиран през 2010 г., което прави стаята приятна и топла при студени вечери или студени зимни дни. Имотът има връзка с обществените удобства на тока и водоснабдяването. Водата е с много добро качество и с отстъпка. Сградата е частично реновирана през 2010 г. и е построена нова баня. Разполага с модерни естествени каменни подове и стени, просторен душ ъгъл и еко тоалетна, проектирана в Швеция. Няма канализационна връзка, но душът има умна система за разпределение на вода директно в почвата след преминаване на пясъчна филтрация. За поддържане на високо качество на подземните води, захранващи вашето грозде, обаче, трябва да се използват само екологосъобразни продукти. Ако се използват екологични продукти, отпадната вода от мивката може да се излива директно в почвата, като елиминира необходимостта от свързване на канализационната система или канализационната тръба (може да бъде изградена все пак). Сградата е с разгъната застроена площ от 36 м2 и има 275 м2 околна земя, регистрирана като постоянна пасища.

Зад сградата има лозе (734 м2) в края на жизнения му цикъл. Земята има всичко, което винопроизводителят търси: качествена почва и място, което предпазва лозята от замръзване, докато други лозя в квартала могат да пострадат. Лекият склон води до слънце и ви дава прекрасна гледка към околните лозя. Новият собственик ще се възползва от избора на любимите си сортове за засаждане на съществуващите растения. Земята е регистрирана като лозе, но може да бъде алтернативно засадена като овощна градина или използвана за други цели (не е регистрирана за жилищно строителство).

Имотът е идеален за по-нататъшна реновация, с просторна таванска подготвена за преобразуване в голяма спалня с отворено пространство или няколко по-малки спални. Това е идеалното място за идване и прекарване на ваканцията или уикендите и може да се използва и за туризъм.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB