За продажба Строителен терен, Frydek-Mistek, Moravian-Silesian Region , Чешка Република, Kuncice/Celadna

За продажба - Cod. 31953

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 9396 m²
  • Номер на стая: Multiple
  • Етаж: 2

Идеален инвестиционен имот, състоящ се от едноетажна къща с 4 легла, разположена на 2.4 акра оградени, частни градини. Напоследък преработена в английски стил от родната британска и чешка съпруга, тази тухлена двуетажна къща е построена първоначално през 1901 година. Имотът се намира в непосредствена близост до Голф клуб Čeladná, Ranch на конна база и популярен Лара Уелнес център.

Градините вече са оградени в два отделни парцела, но лесно могат да се делят на по-малки парцели, ако бъде по-нататъшно развитие. Макар и в защитена зона с зелени пояси на хълмовете на Beskydy, в нашата специална област е допустимо изграждането на допълнителни жилища. (Ограниченията са, че всеки парцел трябва да има минимален отпечатък от 1500 квадратни метра.)

Понастоящем използван като конвенционален дом, всички спални в къщата разполагат със самостоятелни бани, които го правят лесно приспособим за използване като място за отдих, почивка, планинарство или планина. Цената е намалена за бърза продажба. Купувачите на пари в брой предпочитат поради ограничените ипотечни условия за чужденци в Чехия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB