За продажба Четиристаен, Prague, Prague, Чешка Република, Na Dlazdence

За продажба - Cod. 41054

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 167 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: Excellent

Предлагаме за продажба много слънчев апартамент 4 + KK в резиденция Trojské vyhledy. Апартаментът се намира на втори етаж с южно и източно изложение. Площта на апартамента е 108 м2. Уредът разполага с малка градина и балкон. Цената включва изба и паркинг в гараж.
Къщата е разположена на тихо място с изобилие от зеленина. Трамвайната спирка Hertsovka е само на 2 минути пеша, а вестибюлът на метрото Kobylisy е на 5 минути пеша. Всички удобства, включително училище и детска градина, са на пешеходно разстояние.
Оборудването на апартамента е от високо стандартни външни електрически ролетни щори, топъл под в основната баня, система за сигурност от яблотрон, из целия апартамент готови изходи към климатика, дървени френски прозорци, подови конвектори, широкоформатни плочки, дървени под, интериорни врати с височина 220 см и градина със система за самополиване. Кухнята е от ханак с вградени уреди на Siemens.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB