За продажба Вила, Теплице, Ústí nad Labem Region , Чешка Република, Karla Čapka 3

За продажба - Cod. 39476

  • Типология: Вила
  • Област: 870 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: 3

Уважаема госпожо / господине,

Пиша ви от името на компания за недвижими имоти Elvo Property a.s.
Темата, с която се свързвам с вас е, че преди няколко седмици имам невероятна историческа вила за продажба в термален СПА град Теплице, Чехия.

Ще се радвам наистина, ако споделите връзката и информацията, споменати по-долу, между вашите колеги или хора, които може да предложите да бъдат заинтересовани. Може би е възможно да се намери връзка с купувача. Разбира се, в случай на продажба на имота чрез вашия контакт, ние предлагаме финансова компенсация.

Връзката - Вила Теплице

Подробна информация:

Представителна вила от края на 19 век, разположена в престижния квартал Теплице, е дело на един от водещите немски архитекти на онова време Херман Рудолф. Скъпата реконструкция, която къщата претърпя през 2017 г., даде възможност да се отличи в елементите на символиката и упадъка от периода на най-голямото разрастване на Арт Нуво.
 
Вилата е с площ 870 м2 и се състои от 14 стаи, 4 бани с подово отопление, 6 отделни тоалетни и достатъчно голяма изба. На първия етаж има антре, четири стаи и отделна стая за релакс със сауна, масажен плот, кухня и баня. Цялата къща е доминирана от дъбово стълбище с оригинален парапет от ковано желязо. В центъра на стълбището е разположен кристален полилей със седем и половина метра. Отличителна стая на първия етаж е бална зала с италианска мраморна камина, след това има салон за релакс, голяма кухня с кът за хранене, спалня със собствена съблекалня и баня, и отделно баня за гости. Климатичната инсталация е монтирана на таванския етаж, който се състои от пет стаи и две бани. Има дървени балкони, някои от които свързват отделни стаи.

Запазването на характера на вилата беше важен приоритет по време на основен ремонт през 2002 г., когато нов покрив от шисти, фасади и гредоредни тавани беше заменен с стоманобетон. Интериорът на къщата беше съживен с високо качество през 2017 г. В допълнение към италианските тапети, някои от стаите се гордеят с венециански мазилки.
В една от долните стаи, внесени от Виена, има пиано на 120 години. Това е градът, откъдето идва и полилеят Orion. Масивни мебели Simex бяха донесени от Румъния. В къщата има аларма и целият парцел се контролира от камера система. На парцела има отопляем двуетажен гараж за две коли.
 
Град Теплице е известен преди всичко като важно курортно място, намиращо се на 15 км западно от Усти над Лабем и на 74 км от столицата Прага, в басейна между Бохемските централни планини и Рудните планини. Първото оцеляло споменаване на термалните извори е от 762 г., но споменаването на града датира от 1057 година.
 
Придобиването на вилата е възможно и под формата на покупка на бизнес дял.
ВИДЕО: youtube.com/watch?v=SKa9SiS8pRs&feature=youtu.be

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB