За продажба Други (земи), Rakovník, Central Bohemian Region, Чешка Република, Rakovnik, Na Hané

За продажба - Cod. 25830

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 29048 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Ексклузивна оферта за продажба на обща площ от 29048 кв. М в красивия пресечена пейзаж с масивен комплекс от Křivoklát гори, богати на високи и диви прасета. Парцелите са разположени на около 5 км югоизточно от Rakovníka в общината Chlum U Rakovníka и Rakovník и се намесват в Křivoklátsko Защитена зона ландшафт. Исторически живописен Křivoklát Castle се намира по-малко от
17 км. Вместо характеризира със слаби валежи.
907 m2 парцел с разрешение за строеж за отдих -sports пенсия за 60 души и 3 къщи. Одобрен проучвания на сгради съвместим комисии архитектурно и градоустройствено планиране на PLA Křivoklátsko. 10601m2 градина и овощна градина, 3 541 кв м постоянни пасища.
9048 m2 са предназначени за увеличаване водни площи с трайни планирано за спортен риболов растителност travným, попада в k.ú. Chlum U
Rakovníka. All канализация и подготвителна работа за възстановяване на водните площи, които вече се изпълняват. Община Rakovník издадена Резолюция за възстановяване на повърхността на водата, разработил хидрогеоложки доклад, протокол анализ на седимента и биологични изследвания на изискванията на NP. Продажбата на земя са разработени анализи, оценки, тестове и фокуса от отговорните органи.
Парцелът е общински пречиствателна станция (ПСОВ), ток на границата на земя за строеж, кладенец и общински водоизточник на границата.
Парцели за строителство, постоянно затревените площи, овощна градина и възстановяване на водните тела може да се закупи отделно.
Всички удобства на 5 км Rakovník.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB