За продажба Къща в стопанство, Česká Lípa, Liberec Region, Чешка Република, Doksy Žďár

За продажба - Cod. 28409

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Тя е в Клас II на провинциално имение комплекс от две сгради, вероятно, датиращи от 1800 г. Намира се на собствените си, зелени площи (809 m2 - Застроена площ от около 350 м2), чиято неразделна част е естествено скално образувание, в които са издълбани доста големи мазета. Сградата се намира в красивия пейзаж на региона на Либерец.
Вилата е след основен ремонт-важните части, като покрив, стрехи, цялостната фугиране и боядисване, прозорци, врати, вътрешни мазилки, подови настилки, баня, отделна тоалетна, килер. Там са инсталирани отопление, но също може да се използва локално отопление печка. Топлата вода се осигурява от бойлер 250 литра. Обектът е въведен водоснабдяване, отпадъци се заустват в септична яма. (Telefon.přípojka, газ)
На приземния етаж е една голяма стая с фурна (можете да спите върху него) и открита камина. Освен това, кухня, баня, тоалетна и баня.
На първия етаж има 2 стаи за 30 квадратни метра и веранда.
Таванското помещение може да се регулира, за да преживяваме, но сега служи само като земя.
Фермата може да служи и като постоянни жилища.
Плевня къща с формиране на писмо L, и всъщност е втората сграда. Има отделна голяма достатъчно място за дърва или въглища съхранение. Barn може да се използва след stav.úpravách към различните видове бизнес и други подобни.
Дървена къщичка е в комбинация с толкова. Гипсова мазилка. Плевнята е след всички тези блокове, облицовани с гипсова мазилка.
Homestead е разположен в атрактивна локация в живописното село, където преобладават дърво къщи и цялата област се намира в природата в защитена зона. (Не е реална заплаха от ново строителство, не е животно или други производствени халета ..)
Почти в съседство са гори в близост до Bezděz и Macha езеро кола за 15.minut. Много добра достъпност от Прага и други градове.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB