За продажба По-голям от петстаен, Pasinovice, South Bohemian Region, Чешка Република, Pasinovice 40

За продажба - Cod. 38133

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 189 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: EG + 1. Stock

Красива, добре поддържана фамилна къща с два самостоятелни апартамента, за живеене, за отдих или като Inverstitionsmöglichkeit - под наем.
Идеално място в Южна Бохемия, идеална отправна точка за туризъм - на 5 км източно от главния път E55 на Австрия, на 25 км от австрийската граница (Wullowitz), на 15 км от Ческе Будейовице, на 15 км от Крумлов, на 20 км от Třeboň, на 35 км от Moldaustausee, 50 км от Hochwicht. Тихо местоположение в покрайнините на малко село на 3 км от световноизвестната дестинация Цимов. В непосредствена близост до гората и езерото; малка публика Детска площадка. Незабавно обитаеми.
През 2007 г. новопостроена жилищна единица:
На приземния етаж има хол с печка на дърва, голяма кухня и трапезария с френски прозорци, свързани с покрита тераса, освен това има баня с тоалетна и вход в гараж. За дървени стълби се стига до първия етаж, където има 3 големи спални, едната с гардероб и баня с тоалетна.
През 2005 г. реконструираната жилищна единица:
На партерния етаж има стаи за гости с малка кухня и камина и котелно помещение. Външно дървено стълбище води към жилищната площ, която се състои от хол, кухня, спалня и баня с тоалетна. От кухнята стигате до покрита тераса, от която се стига директно в добре поддържана градина.
Обща жилищна площ 189 м2, дворно място 987 м2, гараж, паркинг пред къщата f. 5 коли
Водоснабдяване - собствен водоизточник
Отопление - нов полуавтоматичен газификационен котел (дървени брикети или дърво) с допълнително регулиране за всеки апартамент

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB