За продажба Сграда, Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Чешка Република, Skalice

За продажба - Cod. 43209

  • Типология: Сграда
  • Област: 1192 m²
  • Номер на стая: 6+1
  • Етаж: 2

Търсите интересна инвестиционна възможност? Искате ли да живеете сред природата и в същото време в непосредствена близост до Храдец Кралове? Специално за вас в момента имам много интересна семейна къща с езерце и още една сграда с много различни приложения.

Семеен дом от около 190 m2 6+kk с добре поддържана градина, пълна със зеленина от 1152 m2 и друг обект от 80 m2, който в момента се използва като гараж с оранжерия, предлага на бъдещите собственици многостранно използване. Основната къща може да се използва като многофамилна къща или като бизнес помещение. Второто жилище може лесно да се преустрои в пълноценно жилище с възможност за наемане или ползване за родители или като седалище на фирма например. Голямата градина може лесно да бъде разделена между две къщи и има два отделни парцела.

Къщата е готова за нанасяне веднага, без да са необходими допълнителни инвестиции. Отличното местоположение на селото осигурява добри транспортни връзки до Храдец Кралове (8 км), има директна автобусна връзка до Хонконг.

Къщата е с по-ниски жилищни разходи от обичайните за този размер и благодарение на възможността за допълнително отопление на дърва с разпределение на топлината към другите стаи, предлага и комфорта на модерното живеене, тъй като всекидневната с кухня и банята също са с подово отопление . Кладенецът, използван за напояване, спестява вода, а дренажът от къщата също минава вътре, така че сте максимално екологични. Езерото с есетрови риби се използва както за плуване, така и като резервоар за 60 m3 вода при продължителна суша.

Ако такова голямо парче земя не ви е достатъчно, има възможност да наемете още 600 m3 общинска земя за 600 CZK/година, където има оранжерия и детска площадка.

Ако се интересувате от тази оферта и искате обиколка или повече информация, моля не се колебайте да се свържете с мен. Бих искал да ви запозная с най-евтиния в момента вариант за финансиране.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB