За продажба Тристаен, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Чешка Република, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

За продажба - Cod. 43263

  • Типология: Тристаен
  • Област: 81 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 5

Специално за вас, хубав апартамент с разпределение 3+KK, разположен на 5-ти надпартерен етаж на модерния комплекс "Residence Mattoního Nábřeží" с асансьор, на тихо място. Сградата е завършена през 2021г.

Общата площ на апартамента е 81 м2 и е в перфектно състояние. Жилището е напълно обзаведено и вложените материали са от най-високо качество. Дограмата е пластмасова, а подовете в апартамента са ламинат. Апартаментът е с югозападно изложение и е много светъл и слънчев. Жилището се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, 2 спални, баня и тоалетна. От дневната и една от спалните има излаз на терасата.

На разположение на живущите в комплекса в сградата има каруца.

Има възможност за закупуване на паркомясто в двора на сградата.

Residence Mattoního Nábřeží е модерен проект с 99 нови апартамента с отличен достъп както до центъра на Карлови Вари, така и до заобикалящата природа, както с велосипед, така и пеша. Одобрението на втория етап, в който се намира предлаганият апартамент, стана през 2021 г.

Доставянето на топлина е осигурено чрез дистанционно отопление.
Стратегическото местоположение осигурява удобни връзки с работа, училища, магазини, културни институции и близкия център. Семейства с деца ще посрещнат най-гъстата мрежа от детски ясли и училища на това място. Природата около града е лесно достъпна както с велосипед, така и пеша.

Предлаганият апартамент е чудесен избор за тези, които търсят модерен начин на живот на тихо място с отличен достъп до града и природата. Препоръчваме обиколка, не се колебайте да се свържете с нас.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB