За продажба Вила, Trnova, Prague, Чешка Република, Trnova

За продажба - Cod. 40936

  • Типология: Вила
  • Област: 275 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: Excellent

Предлагаме за продажба красива вилна къща 5 + KK с двоен гараж и голяма озеленена градина, разположена на атрактивно, напълно тихо място в село Trnová, на 20 минути с кола от центъра на Прага.
Вилата предлага просторен хол с отворена кухня и трапезария, 3 спални, 2 съблекални, 2 бани, едната с ъглова вана, другата с душ, кабина и сервизно помещение. Гаражът за две коли е достъпен директно от интериора. Оформлението може да се регулира според възможностите.
Вилата включва климатична система, широкоформатни прозорци с достъп до градината от всяка стая, висококачествени отопляеми дървени подове, електронна алармена система, сушилня и пералня, автоматично напояване на градината и порта на алеята с дистанционно управление.
Село Trnová u Jíloviště се намира на 12 км южно от Прага. Животът в това населено място предлага широки възможности за отдих (конна езда и колоездене, голф, бране на гъби, риболов, ски бягане през зимата). Транспортна връзка с крайградски автобус от жп гара Смиховски, на около 35 минути с кола от центъра на Прага.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB