За продажба Къща, Ricany, Prague, Чешка Република, Ricany

За продажба - Cod. 40838

  • Типология: Къща
  • Област: 164 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building

Луксозна модерна вила, построена през 2014 г., с оформление 4 + kk (130м2) с отделна лятна къща 1 + 1 (34м2) върху парцел от 750м2.
На първия етаж на вилата:
- коридор с вграден гардероб, тоалетна с мивка, просторен хол с прозорци, обърнати към трите основни посоки (изток, юг, запад), кухненски бокс и достъп до терасата и градината.
На втория етаж: три спални, баня, отделна тоалетна.
Всичко е направено с вкус и с високо качество. Стаите са с вградени гардероби. Отоплението се осигурява от радиатори или подово отопление. Благодарение на висококачествената изолация и термопомпата поддръжката на корпуса е сведена до минимум. Прозорците са оборудвани, освен екрани против насекоми, и с външни електрически щори на органите за управление.
Освен това на парцела има реновирана лятна къща, която разполага с кухня, душ, тоалетна. Вилата може да служи като лятна къща за гости.
Транспортните връзки до Прага се осигуряват от многобройни автобусни и влакови маршрути и можете да стигнете до центъра на Прага за 30 минути.
На разположение са всички граждански удобства. Горещо препоръчваме тази къща не само заради нейното отличително и високо качество и дизайн, но и заради стратегическото й местоположение в Rzhichany, град, който е обявен за "най-добрия град за живеене", според проучване на известния международен компания Deloitte.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB