За продажба Къща, Velen, Prague, Чешка Република, Velen

За продажба - Cod. 40840

  • Типология: Къща
  • Област: 175 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1
  • Състояние на сграда: New building

Ексклузивна къща в бунгало, разположена само на 17 км от Вацлавския площад.
Парцелът е равен, ограден, така че поверителността е гарантирана. Вътрешното оформление на 5 + kk предлага светли и просторни стаи, където има 4 спални (25,16,12 и 12 м2), съблекалня, оборудвана с мебели, хол, свързан с обзаведена кухня от 50 м2, 2 бани от 16 и 6 м2, 2 отделни тоалетни, голяма зала, до кухнята има складово помещение, стая. Пред къщата има достатъчно място за паркиране на още 3 коли.
Къщата е оборудвана със система за рекуперация на въздух, термопомпа, отопляеми подове, кладенец, интелигентен контрол на така наречения "интелигентен дом", басейн, отопляем до 30С, LED осветление, кухненски уреди, автоматично поливане на градината и интелигент външни щори. Къщата има интернет връзка във всяка стая, включително Wi-Fi, телевизия и сателитна дистрибуция, аудио кабели с високоговорители в хола и в банята, в гаража за две коли има 2 гнезда за зареждане на електрическа кола.
Холът може незабавно да се трансформира в мултимедиен център или да се свърже с градината с директен достъп до басейна. Басейнът е заобиколен от добре поддържана градина със зрели екзотични дървета като устойчиви на замръзване палми, бананови дървета, юка или бамбук. Кара ви да се чувствате като на почивка. Великолепната луксозна баня от 16 м2 разполага с инфрасауна, свободно стояща вана, голяма душ кабина, а стените са украсени с венецианска мазилка и истински камък.
Върху парцела има кладенец с дълбочина 30 м, резервоар за дъждовна вода и автоматично напояване от 7м3. Водата от кладенеца може да се използва както за отмиване до тоалетната, така и за попълване на резервоара или басейна.
Сградата е тухлена, включваща прегради, изолирана с 20 см полистирол, бетонни плочки, прозорци с троен стъклопакет, безрамкови врати, подът е предимно италиански плочки и в 3 спални 8 мм висококачествен ламинат.
Това място е подходящо и за семейства с деца. На разстояние 200 м от къщата има ново основно училище, детска градина. Районът предлага много възможности за активен отдих - велосипедни маршрути, маневри, футбол, тенис и др. Автобус номер 37 ви дава възможност да стигнете до метростанцията.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB