За продажба По-голям от петстаен, Praga, Prague, Чешка Република, Holečkova

За продажба - Cod. 40888

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 199 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 8
  • Състояние на сграда: New building

Изключителен апартамент, с разположение 5 + KK с площ 173 м2 с тераса 26 м2. Апартаментът заема целия осми етаж, терасата му е с южно изложение, предлагаща уникална панорамна гледка към зеления склон, покрит с плодни градини. До апартамента може да се влезе директно от асансьора или от площадката.
Апартаментът се продава в стандарт Shell & core, тоест без подове, интериорни врати, плочки, водопровод, первази и др., Така че новият собственик да може напълно да го адаптира към неговия вкус. Дървените прозорци са оборудвани с алуминиеви външни щори с електрическо управление. Освен това стандартът включва подготовка за охлаждане във всички дневни, подготовка за камината в дневната, подготовка за инсталиране на интелигентен дом. Апартаментът е с южна, западна и северна ориентация. В апартамента можете да закупите мазе и два гаража за паркинг.
Проектът PALATA на улица Holečkova е разположен на място под Страхов, което е привлекателно в много отношения и осигурява спокойни жилища близо до градината Kinský, близо до центъра на Прага. Това е традиционен жилищен район с утвърдени магазини, услуги, транспортни линии и всички други елементи на инфраструктурата. Търговският и културен център Anděl е лесно достъпен.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Caldor
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB