За продажба Тристаен, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Чешка Република, Ondřejská 42, Karlovy Vary

За продажба - Cod. 24234

  • Типология: Тристаен
  • Област: 64 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 0

Sales слънчев апартамент 3 + 1/64 м2 / лична собственост / в спа центъра на Карлови Вари с прекрасна панорамна гледка към историческия център на курортен град и забележителностите му в близост до горещ извор, две колонади, Моцарт парк и пешеходни пътеки до спа гори.

Тристаен апартамент в сграда 1.NP Art Nouveau е в първоначалното състояние и изисква rekonstrukci.Jeho договореност оформление, обаче, позволява на всяка корекция в духа на съвременните стандарти на живот.

Апартаментът се състои от просторна централна зала, три спални, кухня и отделна тоалетна. Всички стаи са с директен достъп от антре, две преходни стаи, че е възможно да се създаде голяма жилищна площ. Ориентацията на главната дневната е на югозапад с изглед към спа, прозорец кухнята и другите стаи с източно изложение, в тих вътрешен двор на. Апартаментът е с високи тавани, оригинални профилирани декоративен врати и дървена дограма. Дървени подове (частично качество дъбов паркет) и керамични (запазена мозайка на пода във фоайето). Жилищна Отоплението е локално парно на газ (тялото WAW), газ карма подгряване на вода.

Жилищна сграда с историческо име "König фон Italien", в която се запази много красиви занаятчийски елементи, е в добро състояние, е ремонтиран и чист интериор и е в процес на постепенно обновяване, планът е да се ремонтира ценна Арт Нуво фасада. Къщата разполага с добре функционираща общност от собственици и безшевни добросъседски отношения. Частен паркинг в запазени места за паркиране са на разположение директно извън къщата.

Работното цената на апартамента е около 3.500 CZK / месец, от размера на плащанията за финансиране на ремонти и услуги Обществен фонд 1.200 CZK / месец и предварително на газ и електроенергия около 2.300 CZK / месец. в зависимост от потреблението.

Граждански удобства в близко разстояние, автобусна спирка на 150 м от къщата.

Много приятно място за дом или инвестиционен интерес имот в спа район с добър потенциал за бъдещо поскъпване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB